Osztálykirándulásokról

Május végén és június elején került sok az osztálykirándulásokra.

Az osztályok a következő programokon vettek részt:

  • 1. osztály: Tihany és környékét barangolták be. A hajós kirándulás különösen tetszett a gyerekeknek:

„Az úti célunk Tihany, az apátság és környéke volt. Siófokról áthajóztunk Tihanyba, a gyerekek sorban álltak, mert mindenki vezetni szerette volna a járművet. Néhány lurkó eljátszott a gondolattal, hogy eltérítik a járművet, de a kapitány ellenállt. Tihanyban a zöld jelzést követve erdei úton,a barátlakásokat megtekintve, hősiesen küzdelem árán mindenki felért az apátsághoz.  Jó megérdemelt nyalánksággal feledtük a kimerítő túrát. Rövid filmvetítés, majd az apátság megtekintése és körbejárása következett. A megfáradt csapatot kisvonat szállította vissza a kikötőbe, ahol a mi kapitányunk már várt minket. A hajó elindult a gyerekek hangosan kiabálták: ” VISZLÁT TIHANY, VISSZAJÖVÜNK!!!”  (Szőke Réka, a kiránduláson részt vett anyuka élménybeszámolója)

  • 2., 3., és a 4. osztály közösen ment kirándulni. Dombóváron megtekintették a Fekete István Emlékházat. Majd a programjuk a bikali Reneszánsz Élményparkban folytatódott. Részt vettek lovagi tornán és solymászbemutatón.
  • 5. osztály: Székesfehérvár és környékén járt. Megnézték a pákozdi
  • 6. osztály: Visegrád és Nagymaros volt úti céljuk. Visegrádon lovagi tornán vettek részt. A festő szépségű Nagymarost kompon látogatták meg.
  • 7. osztály: két napos kiránduláson vettek részt Kőszegen. A több órás vonatozás és a két nap után hatalmas élményekkel tértek haza.
  • 8. osztály: kétnapos, kerékpáros kiránduláson vettek részt. Szántódra kerekeztek be, majd a zamárdi Kalandparkban vezették le az év végi feszültségüket.

Vélemény, hozzászólás?