Üzenőfal

 

Kedves Látogató!

Iskolánk honlapján a legtöbb cikk, hír és bejegyzés kommentálható. A témákhoz szorosan nem kötődő hozzászólások, a honlap működését érintő általános kérdések, üzenetek helye az Üzenőfal. Használatához mindössze regisztrációra van szükség.

Új hozzászólás küldése előtt érdemes elolvasni Ádánd honlapjának itt is érvényes  házirendjét!

  2 hozzászólás - “Üzenőfal”

 1. ELBALLAGTUNK……….. 1964-ben.

  Ezer ágon sütött a Nap, mi pedig meghatódva, tele izgalommal, matróz blúzban, fehér ingben ültünk az öreg fapadokban és vártunk az utolsó csengőszóra mind a 32-en
  .
  50 éve történt, mégis élesen emlékszünk erre a jeles napra.
  Kumli Tibor osztályfőnökünk ekkor bocsátott útra bennünket az életbe, amit akkor nagyon vártunk. Azt hittük, már nagyok vagyunk és milyen jó lesz! Óóóóó! Szép gyermekkor jöjj vissza egy szóra!

  2014.április 26-án du.3 órakor amikor Ádándon az általános iskola udvarán gyülekeztünk, hogy ezt a fél évszázados eseményt együtt ünnepelhessük, a Nap újra átölelt bennünket.
  Sajnos már csak 24 diáktársunk neve kerülhetett a meghívókra, de tudjuk, hogy “Kell ott fenn egy Ország…”és mégis mindannyian együtt voltunk.
  Nagy örömünkre szolgált, hogy megölelhettük néhány egykori nevelőnket: Takácsné Pannika nénit, Vonnákné Marika nénit és Pécsiné Éva nénit.

  Csodálatos érzés volt a matrózgallért újra a vállunkra venni és a csengőszóra várni. Fekete Jani bácsi pedellus kézikolompjának hangja idéződött fel bennünk
  Igazán megható volt újra érezni az ódon falak illatát és könnyezni a 8.osztályosok verses köszöntőjén.

  Az osztályfőnöki óra után, csintalan gyerekek módján eregettük fel a kézjegyekkel teleírt színes lufikat a sportpályán.

  A Fehér Akác Étteremben, pezsgős vacsora mellett anekdotáztunk, megsárgult képeket forgattunk.
  Az estét, tüzijátékos tortával koronáztuk meg.
  Felemelő érzés volt, amint a tablóképeinkkel diszített marcipán virágokat válogattuk és amelyeket emlékül haza is vihettünk.

  Sajnáljuk, hogy csak tizenhatan oszthattuk meg egymással életünk eseményeit, de az optimizmusunk megmarad remélve, jövőre és ezután akár minden évben még többen leszünk!

  Minden öreg,-jelenlegi-és jövendő diáknak kívánjuk, kövessék példánkat!
  Kár lenne kihagyni!!

  Hálás köszönetünk az iskolának, hogy újra befogadott bennünket!

  Éberhardt Katalin (Györke Pálné)

 2. Kedves 1964-ben ballagók!

  Minden 50 éves osztálytalálkozónak örülök (főleg, ha a szüleim is érintettek :) ) ! Jó egészséget mindenkinek! Mikor lesz a következő?

  Myskowné Zsirai Krisztina

© 2011 SIOK Fekete István Általános Iskola, Ádánd Levél a szerkesztőnek